Modalitati De Plata

Cardul de Debit:
Plata se face cu ajutorul unui card de debit. Vei fi redirecționat către procesatorul de plăți online cu care lucrăm, NetopiaMobilPay.ro, pentru ca plata să se realizeze în condiții de deplină securitate. Este necesar să completați toate datele pe care NetopiaMobilPay.ro le solicită prin intermediul formularului (nume, prenume, număr de card, cod de securitate). După acest moment, suma de bani este blocată în contul tău și poți verifica acest lucru. Dacă alegi această modalitate de plată nu îți este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.

Cardul de Credit:

Credit Europe Bank

Pana la 12 rate fara dobanda.

Banca Transilvania

Pana la 12 rate fara dobanda.

Garanti Bank

Pana la 12 rate fara dobanda.

Alpha Bank

Pana la 12 rate fara dobanda.

BRD Finance

Pana la 12 rate fara dobanda.

Numerar:
Plata numerar este cunoscută și ca plata ramburs. Plata se face în lei, în limita maximă a 10.000 lei / zi (persoană fizică) și 5.000 lei / zi (persoană juridică), aceasta fiind valoarea comenzii cu TVA. Plata se va efectua în momentul în care curierul ajunge cu produsele la adresa de livrare solicitată.


Ordin de plata (OP):
Plata prin ordin de plată este cunoscută și ca plata prin transfer bancar. Plata se face prin transfer bancar către S.C. Maison Mex SRL, cod unic de înregistrare: RO16820910 în contul: RO59BUCU049900282511RO01, Banca: Alpha Bank România. Recomandăm ca după finalizarea transferului bancar să trimiteți dovada plății către office@maisonmarket.ro. Transferul bancar se poate realiza prin intermediul Internet Banking.