Ne dorim să vă oferim produse de calitate superioară la un preț atractiv. Colecția noastră cuprinde preponderent mobilier pentru terasă, grădină și baie. Pe lângă acestea, în oferta noastră puteți găsi și piese de mobilier pentru interior sau decorațiuni.

Suntem o companie de import și distribuție din grupul Mobexpert, cu o cifră de afaceri de peste 10 milioane de euro. Avem la dispoziție un spațiu de logistică de peste 15.000 metri pătrați, iar printre clienții noștri din piața locală se numără Mobexpert, Vivre, Carrefour sau eMAG. La nivel internațional colaborăm cu Amazon și Wayfair.

Suntem prezenți pe piață de peste 15 ani, iar angajamentul nostru este că folosim experiența dobândită în tot acest timp pentru a vă oferi produse pentru casa dumneavoastră de care să fiți mulțumiți pe deplin.

Îmbinăm în fiecare moment pasiunea pentru designul interior și exterior cu atenția în a furniza mobilier de cea mai bună calitate. Iubim timpul petrecut într-o atmosferă plăcută, în confortul de acasă. Fiecare piesă de mobilier vrem să credem că vor fi accesoriile potrivite, care să se integreze în ideea de amenajare a spațiului vostru.

Pentru că astfel de momente sunt mici bucurii ale vieții, în care să ne încărcăm cu energie și bună dispoziție, avem grijă să regăsiți pe site-ul nostru cele mai inspirate alegeri pentru a da contur unei ambianțe care să vă mulțumească pe deplin. Site-ul maisonmex.ro pune la dispoziție o paletă vastă de piese de mobilier pentru casă și grădină, astfel încât să aveți, cu certitudine, de unde să alegeți produsele pe care doriți să le includeți în amenajarea spațiului vostru.

De ce să ne amenajăm casa și grădina? E simplu. Pentru că este important să ne simțim bine în toate spațiile casei noastre, prin crearea unei oaze de relaxare. De aceea, trebuie să ne alegem piesele de mobilier pe măsura preferințelor noastre, unde putem să ne încărcăm bateriile de fiecare dată: de la o baie care să satisfacă toate nevoile, până la piesele de mobilier de exterior în care să ne odihnim în după-amiezile însorite.

Pe site, veți găsi o gamă vastă de produse, pentru toate nevoile și ideile de amenajare, astfel încât să îndeplinim orice vis ați avea. Categoriile principale de produse pe care le puteți comanda sunt: mese, scaune, leagăne, hamace, grătare, seturi exterior, mobilier baie etc. Vă stăm la dispoziție, atât pe mail, cât și la numărul de telefon afișate în câmpul „Contact”, dar și la adresa de corespondență. Împreună transformăm locuința într-un spațiu amenajat practic și deosebit de estetic.